Borduren van kleding

Zelf uw kleding aanleveren en wij borduren deze met uw logo of tekst. Of het nu gaat om bedrijfskleding, teamshirts, kinderkleding, of gepersonaliseerde cadeaus, wij zorgen voor een professionele afwerking. Onze prijzen beginnen al vanaf €7,50.

Voor ontwerp en digitaliseren van logo’s hanteren wij prijzen op aanvraag. Ons ervaren team staat klaar om uw logo om te zetten naar een borduurbaar ontwerp voor een prachtig resultaat.

Naast borduurwerk bieden we ook bedrukkingen met flexfolie en flockfolie. Met deze technieken kunnen we letters en cijfers aanbrengen op kledingstukken, vanaf slechts €0,75 cent per stuk. Ideaal voor het creëren van teamshirts of het personaliseren van kinderkleding.


En dat is nog niet alles!

Naast kleding kunnen we ook teksten op glas bedrukken. Of het nu gaat om wijnglazen, bierglazen, mokken of andere glazen voorwerpen, wij zorgen voor een unieke en stijlvolle bedrukking.

Dus, als u op zoek bent naar hoogwaardige borduur- en bedrukkingsservice tegen betaalbare prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen. We kijken ernaar uit om uw ideeën tot leven te brengen!