Mariëlle

Welkom bij de “Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier”, opgericht in 2007 en uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. We bieden een breed scala aan diensten om aan de behoeften van onze diverse klantenkring te voldoen.

Of het nu gaat om klanten die wekelijks hun wasgoed laten strijken of alleen langskomen voor het strijken van overhemden, bij ons kunt u rekenen op professionele zorg voor uw kleding. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Als een gevestigd kledingveranderings- en strijkatelier in Oldenzaal hebben we een reputatie opgebouwd door de jaren heen. Onze groeiende klantenkring strekt zich uit over heel Twente.

Wat bieden wij?

Bij de Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier bieden we bedrijven en ondernemingen de mogelijkheid om hun bedrijfskleding door ons te laten verzorgen. Denk hierbij aan autobedrijven, restaurants, gemeentelijke diensten, onderhoudsbedrijven, maar ook aan verenigingen zoals sportverenigingen (voetbal) en maneges. Wanneer de kleding uit de was- of droogmachine komt, staat ons team klaar om het professioneel te strijken. Bekijk onze actuele prijslijst voor meer informatie.

De Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier staat bekend om betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening. Wij streven ernaar om aan al uw kledingbehoeften te voldoen met onze deskundigheid en toewijding.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de uitstekende service van ons atelier.