Over ons Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier

Over ons de “Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier is opgericht in 2007 en is een bloeiend bedrijf.

Naast klanten die wekelijks hun wasgoed laten strijken atelierhebben wij ook klanten die alleen komen voor de overhemden. Neem contact met ons op zodat wij ook voor u wat kunnen betekenen.De Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier, een atelier van formaat. En dat blijkt uit een blijvende, stijgende groei die ons bedrijf doormaakt. Onze klantenkring bestrijkt op dit moment geheel Twente.

Wat bieden wij?

De Oldenzaalse Strijkservice & Kledingverander Atelier biedt bedrijven en ondernemingen de mogelijkheid om hun bedrijfskleding te laten verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan autobedrijven, restaurants, gemeentelijke diensten, onderhoudsbedrijven, maar bijvoorbeeld ook aan verenigingen zoals sportverenigingen (voetbal), maneges enz. Komt de kleding uit de was- of droogmachine, dan moet er nog worden gestreken. Dit nemen wij graag van u over. Kijk hier voor onze actuele prijslijst.

Speciaal voor de inwoners van de wijk Zuid Berghuizen probeer ik extra service te bieden, we kunnen aanvullende afspraken maken voor het halen en bezorgen.